Cithakan:Vocal range

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Tipe suara
Suara wanita
Sopran
Mezzo-sopran
Kontralto

Suara pria

Countertenor
Tenor
Bariton
Bass