Cithakan:User ja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
ja この利用者は日本語母語としています。


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cithakan:User_ja&oldid=1121483"