Cithakan:User es

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
es Este usuario es hablante nativo de español.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cithakan:User_es&oldid=820889"