Cithakan:Panganggo eo-3

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Cithakan:User eo-3)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
eo-3Ĉi tiu uzanto povas komuniki per alta nivelo de Esperanto.
Dhokumèntasi cithakan[deleng] [besut] [sujarah] [buwang]

Pangguna[besut sumber]

  • AJA nurun sumberé kothak panganggo iki yèn panjenengan ora péngin kaca panganggoné mlebu kategori sing salah lan/utawa macak kothak panganggo/cithakan dhobel.
  • Dèkèken kothak panganggo iki ing kaca panganggoné panjenengan kaya mangkéné: {{Panganggo eo-3}}
  • Dèkèken kothak panganggo iki ing Babel kaya mangkéné: {{Babel|Panganggo eo-3}}
  • Cithakan iki bakal otomatis nambah kacané panjenengan nyang kategori iki:

Uga delengen[besut sumber]