Cithakan:T1

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Conto panggunaan[besut sumber]

{{tl|busak}} ngasilaké {{busak}}

Deleng uga[besut sumber]

  • {{tlp}} - Kanggo patrap sing mbutuhaké parameter.