Cithakan:ROU

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Bendera_Romania Romania

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cithakan:ROU&oldid=946479"