Cithakan:Patism

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Katrangan[besut sumber]

Dipigunakaké ing kaca-kaca kategori pati ing taun tinentu.

  • {{1}} 3 digit pisanan taun (dasawarsa).
  • {{2}} 1 digit pungkasan taun

Cithakan iki bakal nambahaké kaca kategori ing kategori taun sing gegandhèngan.

Conto[besut sumber]

{{subst:patism|199|7}} kanggo Kategori:Pati 1997 SM

Pirsani uga[besut sumber]