Cithakan:Pati

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

<< 0-an: 0-1-2-3-4-5-6-7-8-9 >>


Katrangan[besut sumber]

Digunakaké ing kaca-kaca kategori kapatèn ing taun tartamtu.

  • {{1}} 3 digit pisan taun (dasawarsa).
  • {{2}} 1 digit pungkasan taun

Cithakan iki bakal nambahaké kaca kategori menyang kategori taun sing bersangkutan.

Conto[besut sumber]

{{subst:lair|199|7}} kanggo Kategori:Pati 1997

Uga pirsanana[besut sumber]