Cithakan:Lang-fr

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Basa Prancis: {{{1}}}

Deleng uga[besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cithakan:Lang-fr&oldid=866087"