Cithakan:Kothakinfo gunung geni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
{{{nama}}}
{{{gambar}}}
Papan {{{lokasi}}}
Kutha paling cerak {{{kota}}}
Negara {{{negara}}}
Tipe {{{tipe}}}
Pungkasan njeblug {{{erupsi}}}
Kadhuwuran {{{ketinggian}}}
Koordinat {{{koordinat}}}
  • Variabel sing didhelikaké (opsional):
    • gambar
    • kutha (kutha paling cerak)