Cithakan:Kothakinfo gunung berapi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
{{{jeneng}}}
{{{gambar}}}
Dunungé {{{lokasi}}}
Kutha cedhaké {{{kutha}}}
Negara {{{negara}}}
Tipe {{{tipe}}}
nJeblug pungkasan {{{erupsi}}}
Dhuwuré {{{dhuwur}}}
Koordinat {{{koordinat}}}
  • Variabel sing didhelikaké (opsional):
    • gambar
    • kutha (kutha cedhaké)