Cithakan:Infobox Serbian district

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
{{{name_serC}}}
{{{name_serL}}}
{{{name_alt}}}
Lokasi
[[Image:{{{name_serL}}}.PNG|151px|center|Lokasi distrik ing Serbia]]
Lokasi distrik ing Serbia
Administrasi
Ibu kutha {{{capital}}}
Commissioner {{{commissioner}}}
Munisipalitas {{{municipalities}}}
Pedunungan {{{settlements}}}
 - Kutha {{{cities_and_towns}}}
 - Désa {{{villages}}}
[{{{site}}} Official site]
Statistik
Tlatah segara {{{area}}} km²
Populasi (sènsus 2002) {{{population}}}
 - density {{{density}}}/km²
{{{footnotes}}}
Serbia
Comment Cithakan iki ngandhut siji utawa luwih parameter fakultatif: pirsanana kaca dhiskusi kanggo pangrinciané.

Cithakan iki migunakaké sebagéyan fitur sintaksis cithakan sing rumit banget lan esoterik. Diprayogakaké aja ngupaya ngalterasikaké kejaba Panjenengan bener-bener yakin yèn Panjenengan mangertèini panyetelan lan siap mbeneraké utawa ndandani karusakan kaseiringan apa waé minangka akibaté yèn asilé ora kaya sing dikarepaké. Eksperimen apa waé kudu dilakokaké ing kothak wedhi cithakan utawa ruang panganggo Panjenengan.

<!-- Infobox begins -->{{Infobox Serbian district
|name_serC                 = 
|name_serL                 = 
|name_alt                  = 
|en_name                   = 
|province_or_region        = 
|capital                   = 
|commissioner              =
|municipalities            = 
|settlements               = 
|cities_and_towns          = 
|villages                  = 
|area                      = 
|population                = 
|density                   = 
|footnotes                 = 
|site                      =
}} <!-- Infobox ends -->