Cithakan:ISO 639 name uk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ukrainia

Dhokumèntasi cithakan

Guna

Cithakan iki pérangané sèri ing babagan kodhe ISO 639-1, ISO 639-2, lan ISO 639-3 sing ngenani jeneng-jeneng basa. Iki bisa nglebokaké artikel nyang kategori Artikel ngemu tèks basa Ukrainia, yèn digawé (tèksé bakal kaya {{Kategori artikel ngemu tèks basa non-Jawa|Ukrainia|uk}}) sarana kodhe «uk». Contoné, {{Lang|uk|sawenèh tèks ing basa Ukrainia}}. Iki dienggo déning cithakan {{Uk icon}}, lan bokmanawa déning {{Uk}}.

Kategori alihan

Uga delengen