Cithakan:ISO 639 name tg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Tajik

Dhokumèntasi cithakan

Guna

Cithakan iki pérangané sèri ing babagan kodhe ISO 639-1, ISO 639-2, lan ISO 639-3 sing ngenani jeneng-jeneng basa. Iki bisa nglebokaké artikel nyang kategori Artikel ngemu tèks basa Basa Tajik, yèn digawé (tèksé bakal kaya {{Kategori artikel ngemu tèks basa non-Jawa|Basa Tajik|tg}}) sarana kodhe «tg». Contoné, {{Lang|tg|sawenèh tèks ing basa Basa Tajik}}.

Kategori alihan

Uga delengen