Cithakan:ISO 639 name sr

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sèrbi

Dhokumèntasi cithakan

Guna

Cithakan iki pérangané sèri ing babagan kodhe ISO 639-1, ISO 639-2, lan ISO 639-3 sing ngenani jeneng-jeneng basa. Iki bisa nglebokaké artikel nyang kategori Artikel ngemu tèks basa Sèrbi, yèn digawé (tèksé bakal kaya {{Kategori artikel ngemu tèks basa non-Jawa|Sèrbi|sr}}) sarana kodhe «sr». Contoné, {{Lang|sr|sawenèh tèks ing basa Sèrbi}}. Iki dienggo déning cithakan {{Sr icon}}, lan bokmanawa déning {{Sr}}.

Kategori alihan

Uga delengen