Cithakan:ISO 639 name pt

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Portugis

Dhokumèntasi cithakan

Guna

Cithakan iki pérangané sèri ing babagan kodhe ISO 639-1, ISO 639-2, lan ISO 639-3 sing ngenani jeneng-jeneng basa. Iki bisa nglebokaké artikel nyang kategori Artikel ngemu tèks basa Portugis, yèn digawé (tèksé bakal kaya {{Kategori artikel ngemu tèks basa non-Jawa|Portugis|pt}}) sarana kodhe «pt». Contoné, {{Lang|pt|sawenèh tèks ing basa Portugis}}. Iki dienggo déning cithakan {{Pt icon}}, lan bokmanawa déning {{Pt}}.

Kategori alihan

Uga delengen