Cithakan:ISO 639 name pl

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Polen

Dhokumèntasi cithakan

Guna

Cithakan iki pérangané sèri ing babagan kodhe ISO 639-1, ISO 639-2, lan ISO 639-3 sing ngenani jeneng-jeneng basa. Iki bisa nglebokaké artikel nyang kategori Artikel ngemu tèks basa Polen, yèn digawé (tèksé bakal kaya {{Kategori artikel ngemu tèks basa non-Jawa|Polen|pl}}) sarana kodhe «pl». Contoné, {{Lang|pl|sawenèh tèks ing basa Polen}}. Iki dienggo déning cithakan {{Pl icon}}, lan bokmanawa déning {{Pl}}.

Kategori alihan

Uga delengen