Cithakan:ISO 639 name mn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Mongol

Dhokumèntasi cithakan

Guna

Cithakan iki pérangané sèri ing babagan kodhe ISO 639-1, ISO 639-2, lan ISO 639-3 sing ngenani jeneng-jeneng basa. Iki bisa nglebokaké artikel nyang kategori Artikel ngemu tèks basa Mongol, yèn digawé (tèksé bakal kaya {{Kategori artikel ngemu tèks basa non-Jawa|Mongol|mn}}) sarana kodhe «mn». Contoné, {{Lang|mn|sawenèh tèks ing basa Mongol}}. Iki dienggo déning cithakan {{Mn icon}}, lan bokmanawa déning {{Mn}}.

Kategori alihan

Uga delengen