Cithakan:ISO 639 name lt

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Litowen

Dhokumèntasi cithakan

Guna

Cithakan iki pérangané sèri ing babagan kodhe ISO 639-1, ISO 639-2, lan ISO 639-3 sing ngenani jeneng-jeneng basa. Iki bisa nglebokaké artikel nyang kategori Artikel ngemu tèks basa Litowen, yèn digawé (tèksé bakal kaya {{Kategori artikel ngemu tèks basa non-Jawa|Litowen|lt}}) sarana kodhe «lt». Contoné, {{Lang|lt|sawenèh tèks ing basa Litowen}}.

Kategori alihan

Uga delengen