Cithakan:ISO 639 name ky

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Kyrgyz

Dhokumèntasi cithakan

Guna

Cithakan iki pérangané sèri ing babagan kodhe ISO 639-1, ISO 639-2, lan ISO 639-3 sing ngenani jeneng-jeneng basa. Iki bisa nglebokaké artikel nyang kategori Artikel ngemu tèks basa Basa Kyrgyz, yèn digawé (tèksé bakal kaya {{Kategori artikel ngemu tèks basa non-Jawa|Basa Kyrgyz|ky}}) sarana kodhe «ky». Contoné, {{Lang|ky|sawenèh tèks ing basa Basa Kyrgyz}}.

Kategori alihan

Uga delengen