Cithakan:ISO 639 name ky

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Kyrgyz

Dhokumèntasi cithakan

Guna

Cithakan iki pérangané sèri ing babagan kodhe ISO 639-1, ISO 639-2, lan ISO 639-3 sing ngenani jeneng-jeneng basa. Iki bisa nglebokaké artikel nyang kategori Artikel ngemu tèks basa Basa Kyrgyz, yèn digawé (tèksé bakal kaya {{Kategori artikel ngemu tèks basa non-Jawa|Basa Kyrgyz|ky}}) sarana kodhe «ky». Contoné, {{Lang|ky|sawenèh tèks ing basa Basa Kyrgyz}}.

Kategori alihan

Uga delengen