Cithakan:ISO 639 name kk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Kazakh

Dhokumèntasi cithakan

Guna

Cithakan iki pérangané sèri ing babagan kodhe ISO 639-1, ISO 639-2, lan ISO 639-3 sing ngenani jeneng-jeneng basa. Iki bisa nglebokaké artikel nyang kategori Artikel ngemu tèks basa Basa Kazakh, yèn digawé (tèksé bakal kaya {{Kategori artikel ngemu tèks basa non-Jawa|Basa Kazakh|kk}}) sarana kodhe «kk». Contoné, {{Lang|kk|sawenèh tèks ing basa Basa Kazakh}}.

Kategori alihan

Uga delengen