Cithakan:ISO 639 name it

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Itali

Dhokumèntasi cithakan

Guna

Cithakan iki pérangané sèri ing babagan kodhe ISO 639-1, ISO 639-2, lan ISO 639-3 sing ngenani jeneng-jeneng basa. Iki bisa nglebokaké artikel nyang kategori Artikel ngemu tèks basa Itali, yèn digawé (tèksé bakal kaya {{Kategori artikel ngemu tèks basa non-Jawa|Itali|it}}) sarana kodhe «it». Contoné, {{Lang|it|sawenèh tèks ing basa Itali}}. Iki dienggo déning cithakan {{It icon}}, lan bokmanawa déning {{It}}.

Kategori alihan

Uga delengen