Cithakan:ISO 639 name fa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pèrsi

Dhokumèntasi cithakan

Guna

Cithakan iki pérangané sèri ing babagan kodhe ISO 639-1, ISO 639-2, lan ISO 639-3 sing ngenani jeneng-jeneng basa. Iki bisa nglebokaké artikel nyang kategori Artikel ngemu tèks basa Pèrsi, yèn digawé (tèksé bakal kaya {{Kategori artikel ngemu tèks basa non-Jawa|Pèrsi|fa}}) sarana kodhe «fa». Contoné, {{Lang|fa|sawenèh tèks ing basa Pèrsi}}. Iki dienggo déning cithakan {{Fa icon}}.

Kategori alihan

Uga delengen