Cithakan:ISO 639 name de

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Jerman

Dhokumèntasi cithakan

Guna

Cithakan iki pérangané sèri ing babagan kodhe ISO 639-1, ISO 639-2, lan ISO 639-3 sing ngenani jeneng-jeneng basa. Iki bisa nglebokaké artikel nyang kategori Artikel ngemu tèks basa Basa Jerman, yèn digawé (tèksé bakal kaya {{Kategori artikel ngemu tèks basa non-Jawa|Basa Jerman|de}}) sarana kodhe «de». Contoné, {{Lang|de|sawenèh tèks ing basa Basa Jerman}}. Iki dienggo déning cithakan {{De icon}}, lan bokmanawa déning {{De}}.

Kategori alihan

Uga delengen