Cithakan:ISO 639 name bn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Banggala

Dhokumèntasi cithakan

Guna

Cithakan iki pérangané sèri ing babagan kodhe ISO 639-1, ISO 639-2, lan ISO 639-3 sing ngenani jeneng-jeneng basa. Iki bisa nglebokaké artikel nyang kategori Artikel ngemu tèks basa Banggala, yèn digawé (tèksé bakal kaya {{Kategori artikel ngemu tèks basa non-Jawa|Banggala|bn}}) sarana kodhe «bn». Contoné, {{Lang|bn|sawenèh tèks ing basa Banggala}}.

Kategori alihan

Uga delengen