Cithakan:GFDL-self

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Kula, ingkang damel karya punika, ambabar kanthi lisensi::
Heckert GNU white.svg
Kaparengaken dipunsalin, nyebaraken, lan/utawi ngéwahi dhokumen puniki kanthi prasyarat: Lisensi Dhokumèntasi mardika GNU, Gagrag 1.2 utawi langkung énggal ingkang kababar déning Free Software Foundation; tanpa Pérangan Invarian, tanpa Teks Sampul-Ngajeng, lan tanpa Teks Sampul-Wingking
Kedah selaras kanthi paugeran wonten ing penyangkalan.



  • Cithakan puniki kagem nandha gambar/foto ingkang dipundamel/dipunpendhet piyambak
  • Pirsani ugi {{GFDL}}
  • Kategori ingkang dipuntambahaken: [[Kategori:Gambar kanthi lisensi mardika (GFDL)]]