Cithakan:FotoHistoris

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Copyrighted

Gambar minangka versi digital saka sawijining foto sajarah, lan hak ciptané tetep diduwèni déning fotografer kang njupuk gambar iki utawa agensi kang mbawahi fotografer kasebut. Dipercaya uga yèn panggunaan foto iki

  • kanggo ilustrasi kadadéyan kang dibahas yakuwi:
  • foto iki nggambaraké sawijining kadadéyan sajarah kang ora bisa dibalèni, lan ora ana alternatif bébas liyané, lan
  • gambar iki nduwèni resolusi cendhèk lan ora luwih gedhé saka kang dibutuhaké kanggo ilustrasi jroning sawijining artikel, lan panggunaan foto iki ing Wikipedia ora dikarepaké kanggo nglirwakaké hak cipta sing kagungan foro.
  • kanggo diamot ing Wikipedia basa Jawa, kang dilayani déning server-server kagungan yayasan nirlaba Yayasan Wikimedia [1] kang basisé dumunung ing Amérika Sarékat,

cukup nuruti syarat panggunaan adil (fair use) ing sangisoré Undhang-Undhang hak cipta Amérika Sarékat. Panggunaan liya gambar iki, ing Wikipedia utawa papan liyané, bisa nglanggar hak cipta.

Marang kang amot gambar: supaya nambahaké detil informasi gambar kayata sumber lan informasi hak cipta.



  • Kategori kang ditambahaké: [[Kategori:Gambar Sajarah]]