Cithakan:Dhokumentasi cithakan dipirsani langsung/doc

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cithakan iki nampa siji parameter opsional sing ngganti jeneng cithakan, ditujokaké kanggo dipigunaaké menawa sawijining kaca ngandhung dhokumentasi kanggo sapérangan cithakan sing magepokan.