Cithakan:Dhokumentasi cithakan dipirsani langsung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Edit-paste.svg
Iki kaca dhokumentasi cithakan kanggo {{Dhokumentasi cithakan dipirsani langsung}}.
Kaca iki ora dimaksudké kanggo ditampilaké sacara langsung. Menawa kaca iki migunaaké variabel, sapérangan pranala mungel katon minangka pranala tugel. Harap jangan ngganti variabel kasebut mawa jeneng kaca utawa URL sacara langsung.
Dhokumèntasi cithakan[deleng] [besut] [sujarah] [buwang]

Cithakan iki nampa siji parameter opsional sing ngganti jeneng cithakan, ditujokaké kanggo dipigunaaké menawa sawijining kaca ngandhung dhokumentasi kanggo sapérangan cithakan sing magepokan.