Cithakan:Country data the Solomon Islands

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data the Solomon Islands iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of the Solomon Islands.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Kapuloan Solomon Jeneng artikel pokok (Kapuloan Solomon)
flag alias Flag of the Solomon Islands.svg Jeneng gambar (File:Flag of the Solomon Islands.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
navalNaval Ensign of the Solomon Islands.svgNaval Ensign of the Solomon Islands.svg

Panji militèr

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji segara sing bisa dianggo ing Cithakan:Navy:

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
SLB (view)Cithakan:Country data SLBCithakan:Country data SLB
SOL (view)Cithakan:Country data SOLCithakan:Country data SOL
Solomon Islands (view) Solomon Islands Solomon Islands
the Solomon Islands (view) the Solomon Islands Kapuloan Solomon
Kapuloan Salomo (view)Cithakan:Country data Kapuloan SalomoCithakan:Country data Kapuloan Salomo

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

Nganggo aliyas alihan


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data the Solomon Islands

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo