Cithakan:Country data Kapuloan Solomon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Kapuloan Solomon iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of the Solomon Islands.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Kapuloan Solomon Jeneng artikel pokok (Kapuloan Solomon)
flag alias Flag of the Solomon Islands.svg Jeneng gambar (File:Flag of the Solomon Islands.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
1956Flag of the Solomon Islands (1956–1966).svgFlag of the Solomon Islands (1956–1966).svg
navalNaval Ensign of the Solomon Islands.svgNaval Ensign of the Solomon Islands.svg

Panji militèr

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji segara sing bisa dianggo ing Cithakan:Navy:

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
Solomon Islands (view) Solomon Islands Kapuloan Solomon
the Solomon Islands (view) the Solomon Islands Kapuloan Solomon

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Kapuloan Solomon}} Kapuloan Solomon
  • {{flagicon|Kapuloan Solomon}}Kapuloan Solomon

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Kapuloan Solomon|1956}} Kapuloan Solomon
  • {{flagicon|Kapuloan Solomon|1956}}Kapuloan Solomon

Nganggo aliyas alihan


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Kapuloan Solomon

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo