Cithakan:Country data Yugoslavia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Yugoslavia iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of SFR Yugoslavia.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèter Aji Werdi
alias Yugoslavia Jeneng artikel pokok (Yugoslavia)
flag alias Flag of SFR Yugoslavia.svg Jeneng gambar (File:Flag of SFR Yugoslavia.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

Labèl Flag image (40px) Image name
kingdom Flag of the Kingdom of Yugoslavia.svg Flag of the Kingdom of Yugoslavia.svg
SFR Flag of SFR Yugoslavia.svg Flag of SFR Yugoslavia.svg
FR Flag of FR Yugoslavia.svg Flag of FR Yugoslavia.svg

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas {{flag|aliyas}} output {{flagcountry|aliyas}} output
YUG (view)  YUG  Yugoslavia

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Yugoslavia}} Yugoslavia
  • {{flagicon|Yugoslavia}}Yugoslavia

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Yugoslavia|kingdom}} Yugoslavia
  • {{flagicon|Yugoslavia|kingdom}}Yugoslavia

Nganggo aliyas alihan

  • {{flagicon|YUG}}Yugoslavia
  • {{flagcountry|YUG}} Yugoslavia
  • {{flag|YUG}} YUG

Cithakan magepokan

Mangga pirsani cithakan country_data magepokan ing ngisor iki:


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Yugoslavia

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

Paramèter Andharan Jinis Status
Ora ana paramèter sing dianggo