Cithakan:Country data Yordania

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Yordania iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Jordan.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Yordania Jeneng artikel pokok (Yordania)
flag alias Flag of Jordan.svg Jeneng gambar (File:Flag of Jordan.svg, dipajang ing tengen)


Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
JOR (view) JOR Yordania

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Yordania}} Yordania
  • {{flagicon|Yordania}}Yordania

Nganggo aliyas alihan

  • {{flagicon|JOR}}Yordania
  • {{flagcountry|JOR}} Yordania
  • {{flag|JOR}} JOR


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Yordania

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo