Cithakan:Country data Yaman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Yaman iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Yemen.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Yemen Jeneng artikel pokok (Yemen)
flag alias Flag of Yemen.svg Jeneng gambar (File:Flag of Yemen.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
1927Flag of the Mutawakkilite Kingdom of Yemen.svgFlag of the Mutawakkilite Kingdom of Yemen.svg
1962Flag of North Yemen.svgFlag of North Yemen.svg

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
YEM (view) YEM Yemen

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Yaman}} Yaman
  • {{flagicon|Yaman}}Yemen

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Yaman|1927}} Yaman
  • {{flagicon|Yaman|1927}}Yemen

Nganggo aliyas alihan

  • {{flagicon|YEM}}Yemen
  • {{flagcountry|YEM}} Yemen
  • {{flag|YEM}} YEM

Cithakan magepokan

Mangga pirsani cithakan country_data magepokan ing ngisor iki:


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Yaman

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo