Cithakan:Country data Togo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Togo iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Togo.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Togo Jeneng artikel pokok (Togo)
flag alias Flag of Togo.svg Jeneng gambar (File:Flag of Togo.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
1957Flag of Togo (1957-1958).svgFlag of Togo (1957-1958).svg
1958Flag of Togo (1958-1960).svgFlag of Togo (1958-1960).svg

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
TGO (view)Cithakan:Country data TGOCithakan:Country data TGO
TOG (view)Cithakan:Country data TOGCithakan:Country data TOG

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Togo}} Togo
  • {{flagicon|Togo}}Togo

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Togo|1957}} Togo
  • {{flagicon|Togo|1957}}Togo

Nganggo aliyas alihan


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Togo

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo