Cithakan:Country data Timor Wétan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Timor Wétan iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of East Timor.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Timor Wétan Jeneng artikel pokok (Timor Wétan)
shortname alias Timor Wétan (manasuka) Jeneng pajangan mungguh ing pranala wiki, yèn alias jeneng artikel sing didhisambiguasi, contoné
flag alias Flag of East Timor.svg Jeneng gambar (File:Flag of East Timor.svg, dipajang ing tengen)


Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
TLS (view)Cithakan:Country data TLSCithakan:Country data TLS
East Timor (view) East Timor Timor Wétan
Timor-Leste (view) Timor-Leste Timor Wétan
Timor Leste (view) Timor Leste Timor Wétan

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

Nganggo aliyas alihan


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Timor Wétan

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo