Cithakan:Country data Tanah Kidul lan Antarktik Prancis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Tanah Kidul lan Antarktik Prancis iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of the French Southern and Antarctic Lands.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Tanah Kidul lan Antarktik Prancis Jeneng artikel pokok (Tanah Kidul lan Antarktik Prancis)
flag alias Flag of the French Southern and Antarctic Lands.svg Jeneng gambar (File:Flag of the French Southern and Antarctic Lands.svg, dipajang ing tengen)


Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
ATF (view) ATF Tanah Kidul lan Antarktik Prancis
Laladan Kidul Prancis (view) Laladan Kidul Prancis Tanah Kidul lan Antarktik Prancis

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

Nganggo aliyas alihan


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Tanah Kidul lan Antarktik Prancis

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo