Cithakan:Country data Sudan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Sudan iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Sudan.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Sudan Jeneng artikel pokok (Sudan)
flag alias Flag of Sudan.svg Jeneng gambar (File:Flag of Sudan.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
1956Flag of Sudan (1956–1970).svgFlag of Sudan (1956–1970).svg

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
SDN (view)Cithakan:Country data SDNCithakan:Country data SDN
SUD (view) SUD Sudan

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Sudan}} Sudan
  • {{flagicon|Sudan}}Sudan

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Sudan|1956}} Sudan
  • {{flagicon|Sudan|1956}}Sudan

Nganggo aliyas alihan


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Sudan

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo