Cithakan:Country data São Tomé lan Príncipe

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data São Tomé lan Príncipe iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Sao Tome and Principe.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias São Tomé lan Príncipe Jeneng artikel pokok (São Tomé lan Príncipe)
flag alias Flag of Sao Tome and Principe.svg Jeneng gambar (File:Flag of Sao Tome and Principe.svg, dipajang ing tengen)


Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
STP (view)Cithakan:Country data STPCithakan:Country data STP
São Tomé lan Príncipe (view) São Tomé lan Príncipe São Tomé lan Príncipe
Sao Tome lan Principe (view)Cithakan:Country data Sao Tome lan PrincipeCithakan:Country data Sao Tome lan Principe
São Tomé lan Príncipe (view) São Tomé lan Príncipe São Tomé lan Príncipe

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

Nganggo aliyas alihan


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data São Tomé lan Príncipe

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo