Cithakan:Country data Rumeni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Rumeni iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Romania.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Rumeni Jeneng artikel pokok (Rumeni)
flag alias Flag of Romania.svg Jeneng gambar (File:Flag of Romania.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
1948Flag of Romania (1948-1952).svgFlag of Romania (1948-1952).svg
1952Flag of Romania (1952-1965).svgFlag of Romania (1952-1965).svg
1965Flag of Romania (1965-1989).svgFlag of Romania (1965-1989).svg

Panji militèr

Panji segara bangsa iki padha karo gendéra nasionalé, mula Cithakan:Navy ngasilaké:

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
ROU (view) ROU Rumeni
ROM (view) ROM Rumeni

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Rumeni}} Rumeni
  • {{flagicon|Rumeni}}Rumeni

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Rumeni|1948}} Rumeni
  • {{flagicon|Rumeni|1948}}Rumeni

Nganggo aliyas alihan

  • {{flagicon|ROU}}Rumeni
  • {{flagcountry|ROU}} Rumeni
  • {{flag|ROU}} ROU

Cithakan magepokan

Mangga pirsani cithakan country_data magepokan ing ngisor iki:


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Rumeni

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo