Cithakan:Country data Myanmar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Myanmar iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Myanmar.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Myanmar Jeneng artikel pokok (Myanmar)
shortname alias Myanmar (manasuka) Jeneng pajangan mungguh ing pranala wiki, yèn alias jeneng artikel sing didhisambiguasi, contoné
flag alias Flag of Myanmar.svg Jeneng gambar (File:Flag of Myanmar.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
1937Flag of British Burma (1939–1941, 1945–1948).svgBritish Burma 1937 flag.svg
1943Flag of the State of Burma (1943–1945).svgFlag of the State of Burma (1943-45).svg
1948Flag of Burma (1948–1974).svgFlag of Burma (1948-1974).svg
1974Flag of Myanmar (1974–2010).svgFlag of Myanmar (1974-2010).svg
navalNaval Ensign of Myanmar.svgNaval Ensign of Myanmar.svg
air forceAir Force Ensign of Myanmar.svgAir Force Ensign of Myanmar.svg
armyFlag of the Myanmar Army.svgFlag of the Myanmar Army.svg

Panji militèr

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji segara sing bisa dianggo ing Cithakan:Navy:

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji anggegana sing bisa dianggo ing Cithakan:Air force:

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji dharat sing bisa dianggo ing Cithakan:Army:

Conto panggunané

  • {{flag|Myanmar}} Myanmar
  • {{flagicon|Myanmar}}Myanmar
  • {{flagcountry|Myanmar}} Myanmar

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Myanmar|1937}} Myanmar
  • {{flagicon|Myanmar|1937}}Myanmar

Cithakan magepokan

Mangga pirsani cithakan country_data magepokan ing ngisor iki:


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Myanmar

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo