Cithakan:Country data Kuba

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Kuba iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Cuba.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Kuba Jeneng artikel pokok (Kuba)
flag alias Flag of Cuba.svg Jeneng gambar (File:Flag of Cuba.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
1803Flag of Cuba sky blue.svgFlag of Cuba sky blue.svg
1849Flag of Cuba (WFB 2004).gifFlag of Cuba (WFB 2004).gif

Panji militèr

Panji segara bangsa iki padha karo gendéra nasionalé, mula Cithakan:Navy ngasilaké:

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
CUB (view) CUB Kuba
Republic of Cuba (view) Republic of Cuba Kuba

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Kuba}} Kuba
  • {{flagicon|Kuba}}Kuba

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Kuba|1803}} Kuba
  • {{flagicon|Kuba|1803}}Kuba

Nganggo aliyas alihan

  • {{flagicon|CUB}}Kuba
  • {{flagcountry|CUB}} Kuba
  • {{flag|CUB}} CUB


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Kuba

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo