Cithakan:Country data Komoro

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Komoro iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of the Comoros.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Komoro Jeneng artikel pokok (Komoro)
flag alias Flag of the Comoros.svg Jeneng gambar (File:Flag of the Comoros.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
1978Flag of the Comoros (1978–1992).svgFlag of the Comoros (1978-1992).svg
1992Flag of the Comoros (1992–1996).svgFlag of the Comoros (1992-1996).svg
1996Flag of the Comoros (1996–2001).svgFlag of the Comoros (1996–2001).svg

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
COM (view)Cithakan:Country data COMCithakan:Country data COM
Comoros (view) Comoros Komoro

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Komoro}} Komoro
  • {{flagicon|Komoro}}Komoro

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Komoro|1978}} Komoro
  • {{flagicon|Komoro|1978}}Komoro

Nganggo aliyas alihan


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Komoro

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo