Cithakan:Country data Kolombia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Kolombia iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Colombia.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Kolombia Jeneng artikel pokok (Kolombia)
flag alias Flag of Colombia.svg Jeneng gambar (File:Flag of Colombia.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
navalNaval Ensign of Colombia.svgNaval Ensign of Colombia.svg

Panji militèr

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji segara sing bisa dianggo ing Cithakan:Navy:

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
COL (view) COL Kolombia

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Kolombia}} Kolombia
  • {{flagicon|Kolombia}}Kolombia

Nganggo aliyas alihan

  • {{flagicon|COL}}Kolombia
  • {{flagcountry|COL}} Kolombia
  • {{flag|COL}} COL


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Kolombia

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo