Cithakan:Country data Kiribati

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Kiribati iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Kiribati.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Kiribati Jeneng artikel pokok (Kiribati)
flag alias Flag of Kiribati.svg Jeneng gambar (File:Flag of Kiribati.svg, dipajang ing tengen)


Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
KIR (view)Cithakan:Country data KIRCithakan:Country data KIR

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Kiribati}} Kiribati
  • {{flagicon|Kiribati}}Kiribati

Nganggo aliyas alihan


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Kiribati

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo