Cithakan:Country data Kazakhstan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Kazakhstan iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Kazakhstan.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Kazakhstan Jeneng artikel pokok (Kazakhstan)
flag alias Flag of Kazakhstan.svg Jeneng gambar (File:Flag of Kazakhstan.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
1991Flag of the Kazakh Soviet Socialist Republic.svgFlag of the Kazakh Soviet Socialist Republic.svg
1992Flag of Kazakhstan.svgFlag of Kazakhstan.svg
navalNaval Ensign of Kazakhstan.svgNaval Ensign of Kazakhstan.svg

Panji militèr

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji segara sing bisa dianggo ing Cithakan:Navy:

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
KAZ (view) KAZ Kazakhstan

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Kazakhstan}} Kazakhstan
  • {{flagicon|Kazakhstan}}Kazakhstan

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Kazakhstan|1991}} Kazakhstan
  • {{flagicon|Kazakhstan|1991}}Kazakhstan

Nganggo aliyas alihan

  • {{flagicon|KAZ}}Kazakhstan
  • {{flagcountry|KAZ}} Kazakhstan
  • {{flag|KAZ}} KAZ

Cithakan magepokan

Mangga pirsani cithakan country_data magepokan ing ngisor iki:


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Kazakhstan

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo