Cithakan:Country data Karajan Manunggal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Karajan Manunggal iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of the United Kingdom.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Karajan Manunggal Jeneng artikel pokok (Karajan Manunggal)
flag alias Flag of the United Kingdom.svg Jeneng gambar (File:Flag of the United Kingdom.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
civilCivil Ensign of the United Kingdom.svgCivil Ensign of the United Kingdom.svg
governmentGovernment Ensign of the United Kingdom.svgGovernment Ensign of the United Kingdom.svg
naval-RFABritish-Royal-Fleet-Auxiliary-Ensign.svgBritish-Royal-Fleet-Auxiliary-Ensign.svg
naval-RMASBritish Royal Maritime Auxiliary Ensign.svgBritish Royal Maritime Auxiliary Ensign.svg
navalNaval Ensign of the United Kingdom.svgNaval Ensign of the United Kingdom.svg
air forceAir Force Ensign of the United Kingdom.svgAir Force Ensign of the United Kingdom.svg
armyFlag of the British Army.svgFlag of the British Army.svg

Panji militèr

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji segara sing bisa dianggo ing Cithakan:Navy:

  • {{navy|Karajan Manunggal}} Wadya Segara Radya
  • {{flagicon|Karajan Manunggal|naval}}Karajan Manunggal

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji anggegana sing bisa dianggo ing Cithakan:Air force:

  • {{air force|Karajan Manunggal}} Wadya Anggegana Radya
  • {{flagicon|Karajan Manunggal|air force}}Karajan Manunggal

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji dharat sing bisa dianggo ing Cithakan:Army:

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
UK (view) UK Karajan Manunggal
the United Kingdom (view) the United Kingdom Karajan Manunggal

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Karajan Manunggal}} Karajan Manunggal
  • {{flagicon|Karajan Manunggal}}Karajan Manunggal

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Karajan Manunggal|civil}} Karajan Manunggal
  • {{flagicon|Karajan Manunggal|civil}}Karajan Manunggal

Nganggo aliyas alihan

Cithakan magepokan

Mangga pirsani cithakan country_data magepokan ing ngisor iki:


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Karajan Manunggal

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo