Cithakan:Country data Kapuloan Virgin Amérika Sarékat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Kapuloan Virgin Amérika Sarékat iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of the United States Virgin Islands.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Kapuloan Virgin Amérika Sarékat Jeneng artikel pokok (Kapuloan Virgin Amérika Sarékat)
shortname alias Kapuloan Virgin AS (manasuka) Jeneng pajangan mungguh ing pranala wiki, yèn alias jeneng artikel sing didhisambiguasi, contoné
flag alias Flag of the United States Virgin Islands.svg Jeneng gambar (File:Flag of the United States Virgin Islands.svg, dipajang ing tengen)


Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
VIR (view) VIR Kapuloan Virgin AS
ISV (view) ISV Kapuloan Virgin AS
Kapuloan Virgin AS (view) Kapuloan Virgin AS Kapuloan Virgin AS
Virgin Islands, U.S. (view) Virgin Islands, U.S. Kapuloan Virgin AS

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

Nganggo aliyas alihan

Cithakan magepokan

Mangga pirsani cithakan country_data magepokan ing ngisor iki:


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Kapuloan Virgin Amérika Sarékat

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo