Cithakan:Country data Kapuloan Pitcairn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Kapuloan Pitcairn iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of the Pitcairn Islands.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Kapuloan Pitcairn Jeneng artikel pokok (Kapuloan Pitcairn)
flag alias Flag of the Pitcairn Islands.svg Jeneng gambar (File:Flag of the Pitcairn Islands.svg, dipajang ing tengen)


Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
PCN (view) PCN Kapuloan Pitcairn
Pitcairn (view) Pitcairn Kapuloan Pitcairn

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Kapuloan Pitcairn}} Kapuloan Pitcairn
  • {{flagicon|Kapuloan Pitcairn}}Kapuloan Pitcairn

Nganggo aliyas alihan


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Kapuloan Pitcairn

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo