Cithakan:Country data Kapuloan Kokos

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Kapuloan Kokos iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of the Cocos (Keeling) Islands.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Kapuloan Kokos Jeneng artikel pokok (Kapuloan Kokos)
flag alias Flag of the Cocos (Keeling) Islands.svg Jeneng gambar (File:Flag of the Cocos (Keeling) Islands.svg, dipajang ing tengen)


Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
CCK (view) CCK Kapuloan Kokos
Kapuloan Cocos (Keeling) (view) Kapuloan Cocos (Keeling) Kapuloan Cocos (Keeling)

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Kapuloan Kokos}} Kapuloan Kokos
  • {{flagicon|Kapuloan Kokos}}Kapuloan Kokos

Nganggo aliyas alihan


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Kapuloan Kokos

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo